ویژگی منحصر به فرد این گوشی اجرای دو سیستم عامل ویندوز ۷ و سیمبین۱ می باشد. اگر داشتن ویندوز ۷ روی گوشی هوشمند برای شما جالب به نظر می رسد، LOOX F-07C انتخابی عالی خواهد بود. در واقع این گوشی به خاطر برخورداری از ویندوز ۷ بیشتر در دسته UMPC۲ ها قرار می گیرد تا گوشی های هوشمند.
این گوشی با ابعادی به طول ۱۲۵mm، عرض ۶۱mm و ضخامت ۱۹.۸mm، دارای صفحه نمایشی ۴ اینچی و وضوح تصویر ۱۰۲۴ در ۶۰۰ پیکسل می باشد. همچنین کیبرد کشویی آن از نوع صفحه کلیدهای QWERTY۳ و کامل می باشد.
تنها مشخصه این گوشی هوشمند سیستم های عامل دوگانه آن نیست بلکه فوجیتسو امکانات دیگری هم در این گوشی در نظر گرفته است که تا مدت ها بتواند نیازهای کاربران را برآورده کند. این قابلیت ها عبارت اند از: پردازنده Atom z600 اینتل با سرعت ۱.۲ گیگاهرتز، پردازنده گرافیکیGMA 600 با امکان پشتیبانی از Direct X 9.0، هارد ۳۲GB SSD۴و تا ۳۲GB قابلیت پشتیبانی از کارت های micro SD۵.
همچنین این گوشی مجهز به دو دوربین است که دوربین اصلی ۵.۱ مگاپیکسلی آن در عقب و دوربین دوم ۱.۷ مگاپیکسلی آن در قسمت جلو قرار گرفته است.
شما تنها با استفاده از یک دکمه “one touch switch” می توانید نوع سیستم عاملی را که می خواهید با آن کار کنید مشخص کنید. دوام باتری LOOX F-07C زمانی که با سیستم عامل سیمبین در حالت آماده باش قرار دارد ۳۵۰ ساعت و زمانی که در حالت ویندوز ۷ قرار دارد ۱.۶ تا ۲ ساعت است.
دیگر ویژگی های این گوشی هوشمند عبارت اند از:
- پشتیبانی از اتصالات شبکه QSM، FOMA/3G، WiFi و بلوتوث ۰.۲.
- پورت USB میکرو
- جک صوتی(خروحی صدا) ۳.۵ میلی متری
- سنسور القایی۶
- A-GPS۷
- رم ۱GB
- Windows 7 Home Permium :OS و Symbian
۱- Symbian OS: سیستم عامل سیمبین و پلتفرم نرم افزاری آن برای گوشی های هوشمند طراحی شده است. سهم این سیستم عامل در بازار جهانی گوشی های هوشمند در یک چهارم ابتدای ۲۰۱۱، ۲۹ درصد بوده است.
Ultra Mobile Personal Computer -2: نسخه کوچک لپ تاپ هایی محسوب می شوند که با قلم کار می کنند. اندازه آنها از نت بوک کوچکتر بوده و صفحه نمایش آنها بین ۱۲.۷ تا ۲۷.۱ سانتی متر است و مانند تبلت ها داری صفحه نمایش لمسی یا قلم هستند.
۳- نگاهی به صفحه کلیدتان بیاندازید، شش حرف اولی که سمت چپ می بینید این حروف هستند. ترتیب حروف در کیبرد QWERTY توسط کریستوفر شولتز، مخترع ماشین تحریر در سال ۱۸۶۳ ابداع شد. این ترتیب همچنان در بیشتر کی برد های امروزی حفظ شده است.
۴- Solid State Disk: یا دیسک های حالت حامد، به نوعی حافظه گفته می شود که فاقد اجزای متحرک است. هارد دیسک های جامد از نظر شکل و اندازه شبیه هارد دیسک های معمولی هستند فقط قطعه متحرک ندارند و به همین دلیل زمان تاخیر بسیار کمتری نسبت به هاردهای معمولی دارند. همچنین مصرف انرژی و گرمای منتشر شده از این هارد ها به مراتب کمتر از هاردهای معمولی است.
۵- SD)Security Digital): نوعی کارت حافظه است که در دستگاه های قابل حمل مثل دوربین های عکاسی و گوشی های همراه استفاده می شود. این کارت های در سه دسته mini SD، micro SD و SD قرار می گیرند. اندازه کارت های micro SD، ۱۱ در ۱۲ میلی متر است و معمولا در تلفنهای همراه استفاده میشوند.
۶- Proximity Sensor: سنسوری است که بدون تماس فیزیکی می تواند اشیای اطراف را تشخیص دهد. سنسور lالقایی در اطراف خود یک میدان الکترومغناطیسی یا الکتروستاتیکی ایجاد کرده و یا تابش های الکترومغناتیس (مانند فروسرخ) گسیل می کند و سپس با توجه به تغییرات ایجاد شده در این میدان یا تابش های بازتابیده شده، اجسام را تشخیص می دهد.
۷- A-GPS: زمانی که از GPS استفاده می کنید، دربافت اطلاعات از ماهواره به زمان نیاز دارد که این زمان بسته به موقعیت شما و اینکه چه مقدار مانع بین شما و ماهواره وجود دارد، از ۳۰ ثانیه تا چند دقیقه طول می کشد. اما وقتی از A-GPS استفاده می کنید اگر آنتن های BTS، مجهز به GPS receiver باشد دیگر لازم نیست شما اطلاعات را مستقیما از ماهواره دریافت کنید بلکه می توانید از آنتن های BTS اطلاعات را دریافت کنید.
کمپانی فوجیتسو شرکتی پیشرو در ارایه راه حل های پیشرفته و حرفه ای به تجارت ها و کمپانی هایی است که بر پایه ICT در بازارهای جهانی کار می کنند. این شرکت در حال حاضر در بیش از ۷۰ کشور دنیا در حال فعالیت می باشد و دارای بیش از ۱۷۰ هزار نیروی کار جهت حمایت و ارایه خدمات به مشتریان می باشد. فوجیتسو جهت طراحی و تولید محصولات خود ترکیبی از متخصصان سیستم ها و خدمات IT، و محصولات ارتباطی و محاسباتی را به وجود آورده است که این ترکیب باعث می شود کمپانی بتواند ارزش افزوده ای را از طریق محصولات با کیفیت به مشتریان خود ارایه کند.
این کمپانی در حال حاضر سومین کمپانی بزرگ دنیا در صنعت و خدمات IT می باشد. محصولات تولیدی این شرکت در کشور آلمان شامل انواع: PC، سرور، Storage، تبلت، نوت بوک، Zero Client، تین کلاینت، کی برد، مادر بورد، صفحه نمایش و Work Station می باشد.