گزارش موسسه Boos & Company نشان می دهد که شرکت های مطرح فناوری اطلاعات و ارتباطات در دنیا از نظر مالی چگونه عملکردی داشته اند. در این گزارش ده شرکت برتر سخت افزاری دنیای از نظر درآمدزایی که سعی دارند علاوه بر حفظ جایگاه شان ، همچنان از سایرین متمایز باشند ، آورده شده اند.
Hewlett-Packard شرکتی که در گاراژی در پالو آلتو توسط William Hewlett و Dave Packard بنا نهاده شد ، با درآمدی ۱۲۷.۲ میلیارد دلاری در ابتدای این لیست قرار دارد . محصولات اصلی این شرکت شامل کامپیوتر های شخصی، تجاری، سرورهای تجاری، ابزارهای ذخیره سازی اطلاعات، ابزارهای متنوع تحت شبکه ، نرم افزارها و مجموعه ای گسترده از چاپگرها ، اسکنرها و محصولات مرتبط با عکاسی است.
Apple که بیشتر به دلیل محصولات سخت افزاری چون کامپیوترهای Mac ، iPod، آیفون ها و آیپدهایش شناخته می شود با درآمدی معادل ۱۰۸.۲ میلیارد دلار در رده دوم قرار دارد. این شرکت پس از سامسونگ و نوکیا، سومین سازنده بزرگ گوشی های تلفن همراه محسوب می شود.
سامسونگ با درآمدی ۹۹.۸ میلیارد دلاری ، شرکتی کره ای با زیرمجموعه ای گسترده است. این شرکت در میان صادرکنندگان کره ای رتبه پنجم را داشته و نقشی اساسی در پیشرفت های اقتصادی، سیاسی، رسانه ای و فرهنگی کره بازی می کند.
Dell یک شرکت چند ملیتی آمریکایی است که با درآمدی ۶۱.۵ میلیارد دلاری در رده چهارم این لیست است. این شرکت به تولید، فروش و پشتیبانی کامپیوترها و خدمات مربوط به آن ها مشغول است و سومین فروشنده بزرگ کامپیوترهای شخصی پس از HP و Lenovo در سرتاسر دنیاست.
Fujitsu که یک شرکت چند ملیتی ژاپنی در زمینه تجهیزات و خدمات فناوری اطلاعات است، و در توکیو پایه گذاری شده است با درآمدی ۵۵.۲ در رده پنجم این لیست جای دارد. اصلی ترین فعالیت این شرکت در زمینه ساخت ابزارهای پردازشی است اما زیرمجموعه های آن طیف متنوعی از محصولات را از کامپیوترهای شخصی گرفته تا محصولات ارتباطی و حتی میکرو الکترونیک تولید می کنند.
Cisco Systems در زمینه طراحی ، تولید ، و فروش تجهیزات تحت شبکه فعالیت کرده و محصولات و خدمات فعلی آن در سه حوزه تجاری و تأمین کنندگان سرویس ها ، شرکت های کوچک و محصولات خانگی متمرکز است. این شرکت ۴۳.۲ میلیارد دلار درآمد دارد.
NEC که با عنوان Nippon Electric Company هم شناخته می شود ، یک شرکت چند ملیتی ژاپنی است که در زمینه تولید تجهیزات و ارائه خدمات فناوری اطلاعات فعالیت می کند و مرکز اصلی آن در میناتو در توکیو واقع شده است. این شرکت در زمینه فروش نیمه رساناها هم فعال بوده و درآمدی ۳۸.۲ میلیارد دلاری دارد.
شرکت سوئدی اریکسون که یکی از بزرگترین تولیدکنندگان تجهیزات ارتباطی ، سیستم های مخابراتی و خدمات وابسته به آن ها مخصوصا در زمینه شبکه های تلفن های همراه است ، درآمدی ۳۰.۴ میلیارد دلاری داشته است. این شرکت مطرح ، در واقع مخترع بلوتوث نیز به شمار می رود.
زیراکس (Xerox ) که در حال حاضر عنوان به عنوان جایگزینی برای کلمه فتوکپی هم به کار می رود ، درآمدی ۲۱.۶ میلیارد دلاری داشته است. این شرکت در زمینه فروش چاپگرهای سیاه و سفید و رنگی ، سیستم های چندکاره، فتوکپی ها، دستگاه های چاپ دیجیتال و خدمات و تجهیزات مشابه فعال است.
یک شرکت بین المللی تولید تجهیزات ارتباطات از راه دور یعنی Alcatel-Lucent با درآمدی ۲۱.۴ میلیارد دلاری دهمین رتبه این لیست را به خود اختصاص داده است. این شرکت راهکارهای ارتباطی در اختیار تأمین کنندگان سرویس ها ، شرکت ها و دولت های سرتاسر دنیا قرار داده و مشتریان را قادر به ارائه خدمات صوتی ، تصویری و دیتا می کند.