دانشگاه ژاپن به دنبال افزایش کارآیی دانشگاه ها با تحلیل های رفتاری است
زمان مطالعه: 2 دقیقهدر همکاری با فوجیتسو ، قابلیت جدید تحلیل رفتاری با نام Academic Attribute Chart بر اساس داده های آموزشی ذخیره شده در سیستم مدیریت آموزشی دانشگاه ملی یوکوهاما که CoursePower نام دارد ، بنا شده است. این سیستم میزان آمادگی هر دانشجو ، عادات مرور و میزان شرکت وی در بحث های کلاسی را اندازه گیری می کند. جنبه های متنوع رفتار دانشگاهی هر دانشجو چون میزان انگیزه، برنامه ریزی و پشتکار وی هم با نمودارهایی به نمایش در می آیند.
استادان این دانشگاه به آسانی و به سرعت می توانند داده هایی را که بر عمق فهم و درک دانشجویان از درس تأثیر دارد را از طریق تست ها و گزارش ها به دست آورند. در نتیجه آن ها خواهند توانست تا دستورالعمل های آموزشی انفرادی بهتری برای هر یک از دانشجویان اعمال کنند.

انتظار می رود پس از اجرای این برنامه ، قابلیت جدید تحلیل رفتاری با نام Academic Attribute Chart پیامدهایی چون دستورالعمل های انفرادی بهتر ، نرخ های کمتر ترک تحصیل ، ارزیابی بهتر کلاس ها توسط استادان ،سازمان دهی بهتر آزمون های داخلی و همین طور امکان درک بهتر وضعیت موجود را برای دانشجویان در پی داشته باشد.
از سال 2010 ، دانشگاه ملی یوکوهاما از سیستم مدیریت آموزشی فوجیتسو استفاده می کند. در کنار فوجیتسو و با همکاری این شرکت ، این دانشگاه مشغول پژوهش و بررسی داده های آماری ذخیره شده برای آزمودن قابلیت جدید بوده است که به عقیده آن ها ، کیفیت آموزش را بهبود خواهد داد. در گام بعدی دانشگاه ملی یوکوهاما قصد دارد تا از قابلیت های جدید برای هدایت پیشرفت دانشجویان و بازتاباندن تأثیر آن بر کلاس های درسی بهره بگیرد. از دیگر کارهای مد نظر این دانشگاه ، یکپارچه سازی CoursePower با سیستم اطلاعات دانشجویی برای توسعه هرچه بیشتر آن است.
در آینده ، دانشگاه ملی یوکوهاما اطلاعات مربوط به شغل و حرفه دانشجویان را هم به این تحلیل ها خواهد افزود تا در کمک به شغل یابی دانشجویان هم آن ها را دخالت دهد . دانشگاه ملی یوکوهاما در حال حاضر بیش از ده هزار دانشجو دارد.