این تکنولوژی جدید باعث می شود که شما حس جادویی داشته باشید

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

با تکنولوژی Tactus، تبلتی که صفحه بسیار صافی دارد به دستگاهی تبدیل می شود که با کیبوردهای حبابی برآمده تجهیز شده است.
دکمه ها یک مرتبه بیرون می زنند و بعد دوباره به درون صفحه ذوب می شوند. هر زمان به آن نیاز داشته باشید می توانید دکمه ها را فعال کرده و هر زمان نیازی به تایپ یا بازی نداشته باشید دکمه ها به درون دستگاه فرو می روند.

این تکنولوژی یک لایه نازکی ایجاد می کند که می تواند جایگزین  Gorilla Glass در بالای حسگر لمسی و لایه های نمایش اسمارت فون ها یا تبلت ها شود. سطح آن لایه از پلیمر نیمه کشسانی است که زیر آن کانال های کوچک پر شده از ریز سیّال شفاف وجود دارد. برای این که دکمه ها ظاهر شوند ( برای کیبورد، بازی یا غیره ) ، می توانید فشار سیّال را در منطقه خاصی بیشتر کنید. سیّال افزوده به طور فیزیکی گسترده شده و سطح پلیمر را بالا می برد.

شرکت Tactus سال پیش در نمایشگاه CES برای اولین بار از ایده این محصول رونمایی کرد و امسال این محصول را به بازار معرفی می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره تخصصی بهین تکنولوژی

برای انتخاب بهترین راهکار، کنار شما هستیم

اطلاعات خود را ثبت کنید تا کارشناسان بهین تکنولوژی در کوتاه‌ترین زمان با شما تماس بگیرند.

بررسی دقیق نیازهای سازمان

پیشنهاد راهکار متناسب با زیرساخت

ارتباط مستقیم با کارشناس تخصصی

جست‌وجوی سریع

دنبال چه چیزی هستید؟

نام محصول موردنظر خود را جست‌وجو کنید.