درباره مجازی‌سازی و راه‌کارهای آن در بانک ها، سازمان ها ومراکز دولتی بیشتر بدانید

در این صفحه مروری بر تمامی این مطالب خواهیم داشت و در صورت نیاز مشاوران ما به صورت رایگان به سوالات شما پاسخ خواهند داد.

فهرست مطالب

چرا سازمان ها ، بانک ها و مراکز دولتی باید از مجازی سازی استفاده کنند ؟

یکی از مهم ترین چالش های موجود در مراکز دولتی، محدود سازی پرسنل برای جلوگیری از ذخیره سازی فایل یا اتصال تجهیزات ذخیره سازی است که با بهره گیری از تکنیک های مدرن، امکان غیر فعال کردن محدودیت ها وجود دارد. به هر حال کامپیوتر های شخصی دارای حفره های امنیتی متعدد سخت افزاری و نرم افزاری هستند و به دلیل وجود قطعات سخت افزاری مستقل از جمله تجهیزات ذخیره سازی و پورت های USB، امکان وارد کردن داده یا انتقال داده به دستگاه های خارجی وجود دارد. مجازی سازی و بهره گیری از زیرو کلاینت یک راهکار بسیار عالی و پیشرفته با کمترین هزینه ممکن برای جلوگیری از سو استفاده کاربران در مراکز دولتی به شمار می رود که به ارتقا امنیت اطلاعات منجر می شود. زیرو کلاینت به صورت پیش فرض فاقد درایو ذخیره سازی بوده و امکان محدود سازی دسترسی کاربران به سرور، بسیار آسان تر و دقیق تر از کامپیوتر های شخصی وجود دارد. اتصال کاربران به فضای ذخیره سازی تحت سرور به صورت رمز گذاری شده صورت می پذیرد و از این رو امکان سو استفاده از حفره های امنیتی به کمترین میزان کاهش می یابد. از سوی دیگر وجود پروتکل های امنیتی متنوع برای پیاده سازی روی انواع زیرو کلاینت و بهره مندی از سخت افزار و نرم افزار بهینه، مدیریت کاربران را برای مدیر شبکه یا مدیر فناوری اطلاعات، بیش از پیش آسان می سازد. با توجه به تهدید های موجود برای مراکز دولتی حساس در شرایط فعلی، ضرورت به کارگیری زیرو کلاینت و فناوری مجازی سازی بیشتر از گذشته احساس می شود و باید به این ویژگی، موارد دیگری از جمله صرفه جویی در هزینه خرید تجهیزات، عدم نیاز به ارتقا و آسیب پذیری سخت افزاری کمتر را اضافه کرد.

تسریع تحول کسب و کار با مجازی سازی دسکتاپ

لزوم تبدیل شدن به یک بانک دیجیتال و چالش های پیش رو

با توجه به شیوع و گسترش ویروس کرونا در سراسر جهان و به خصوص در ایران، بسیاری از موسسات و سازمان ها به سمت ارائه خدمات به صورت دیجیتالی روی آورده اند. موسسات مالی و بانک ها به عنوان ارکان اصلی نظام اقتصادی که روزانه حجم وسیعی از تراکنش های مالی و مراجعه حضوری را به خود اختصاص داده اند، بیشتر از سایر سازمان ها نیازمند طرح تحول دیجیتال بوده و در این مسیر پر مخاطره، آسیب های فراوانی وجود دارد. خریداری کامپیوتر های سنتی برای بانک ها و موسسات مالی هزینه اولیه فراوانی دارد و از سوی دیگر، این نوع از تجهیزات نیازمند سرویس های دوره ای و مراقبت های به نسبت پیچیده و گران قیمت هستند. از بحث هزینه و پیچیدگی ها که بگذریم، کامپیوتر های شخصی سنتی به هیچ وجه از نظر امنیت بهینه نبوده و به کارگیری آنها در ارکان اقتصادی نیز توجیه پذیر نیست.

مشتریان موسسات مالی و بانک ها نیز ترجیح می دهند تراکنش های خود را از منزل یا محل کار انجام داده و از مراجعه حضوری امتناع می کنند. در این شرایط برگ برنده بانک ها برای جلب مشتری بیشتری، با موسساتی است که طرح تحول دیجیتال را به بهره برداری رسانده و حجم مراجعات حضوری و نیاز مشتری به حضور در بانک را به حداقل برسانند. به خصوص در ایران که تعداد بانک ها و موسسات مالی بسیار زیاد بوده و حجم تراکنش های مالی آنها نیز نیازمند تامل فراوان است. حذف برخی از محدودیت ها در انتقال وجه، جابجایی پول، دریافت کارت بانکی و خدمات مرتبط به آن، امور مرتبط با تسهیلات و همچنین فرآیند های دریافت و صدور چک به دلیل قوانین موجود امکان پذیر نبوده و تبدیل این فرآیند ها به پروسه های دیجیتالی نیز نیازمند تجهیزات قدرتمند و به شدت ایمن است.

پیشبرد نوآوری، بهره وری و همکاری در سراسر کسب و کار

در شرایط فعلی گسترش ویروس کرونا، کارمندان و پرسنل موسسات مالی و بانک ها نیز علاقه ای به مراجعه پر تعداد مشتریان ندارند و تا حد امکان نیاز به پیاده سازی طرح تحول دیجیتال که سبب پیشبرد نوآوری، بهره وری و همکاری در کسب و کار های وابسته به موسسات مالی و بانک ها می شود، را دارند. راه اندازی طرح تحول دیجیتال با بهره گیری از تجهیزات سنتی مانند کامپیوتر های شخصی قدیمی از نظر اقتصادی، زمان و پیچیدگی راه اندازی و همچنین مسائل امنیتی به هیچ وجه مناسب نبوده و از این رو مجازی سازی دسک تاپ VDI به عنوان یک راهکار بسیار بهینه به این موسسات معرفی می شوند. به طور کلی از ارائه تا پیاده سازی طرح های جدید در مراکز حساس دولتی نیازمند سپری کردن مراحل متعددی است، اما طرح به کارگیری مجازی سازی دسک تاپ VDI به دلیل امنیت بسیار بالا، هزینه بسیار پایین خرید تجهیزات و سهولت در نصب و راه اندازی به عنوان یک راهکار بی نقص به شما می آید. به طور حتم کارکنان، معاونین و روسای شعبه نیز علاقه ای به درگیر شدن با هزینه، پیچیدگی و مشکلات امنیتی ندارند و از طرح های جدید که قابلیت های آن در سراسر جهان به اثبات رسیده، استقبال می کنند. همه این موارد سبب می شوند تا بانک ها به سادگی در پی تبدیل شعبات سنتی به دیجیتال بوده از این فرصت بی نظیر در جهت پیشبرد نوآوری، بهره وری و همکاری در کسب و کار های وابسته استفاده لازم را ببرند.

چالش هایی که با آنها مواجه هستیم

پرسنل حاضر در موسسات مالی و بانک ها که فعالیت های اقتصادی مهم انجام می دهند، با چالش های بسیار مهمی سر و کار دارند و چالش هایی نیز برای مراکز وابسته به وجود می آورند. از این رو مدیران فناوری اطلاعات به دنبال شناسایی دقیق چالش ها و طرح مسئله برای آنها هستند تا از این طریق اقدام به ارائه راهکار بهینه و مناسب کنند. در ادامه برخی از چالش های مهم امنیتی و اقتصادی که در چند موسسه مالی و بانک مختلف به ثبت رسیده را به اشتراک می گذاریم:

راه‌کارهای پیشنهادی

پس از بررسی چالش ها و درک صحیح آنها، می توان راهکار های مناسبی را با حفظ اصول اولیه سازمان های دولتی از جمله کاهش هزینه، صرفه جویی در زمان، کاهش پیچیدگی و جلوگیری از پیچیدگی های بیشتر در صورت افزایش پرسنل و وظایف آنها ارائه داد. به کارگیری کامپیوتر های شخصی مجزا برای هر پرسنل به دلایلی که در جمله پیشین بیان کردیم، منسوخ شده و دستگاه های مدرن از جمله PCOIP Zero Client به عنوان راهکار اصلی پیشنهاد می شوند. عدم نیاز به سخت افزار قدرتمند و به کارگیری تجهیزات ذخیره سازی مجزا برای هر دستگاه، در نهایت سبب تحقق رویکرد های جدید مراکز دولتی به منظور ارتقا امنیت اطلاعات می شوند. از مهم ترین راهکار های ارائه شده برای برطرف سازی چالش های موجود می توان به موارد زیر اشاره کرد:

انتخاب بهترین زیر ساخت دسکتاپ مجازی از میان راهکارهای موجود

زیروکلاینت یونیوو

UZ100
زیرو کلاینت های Teradici PCOIP

زیروکلاینت یونیوو

UZ100
مشاهده محصول
شتاب دهنده های سخت افزاری Teradici PCOIP

زیروکلاینت یونیوو

UZ100

پس از به کارگیری راهکارهای ذکر شده و استفاده از زیرو کلاینت های PCOIP و شتاب دهنده های سخت افزاری مبتنی بر آنها، نتایج بسیار خوبی در رفع چالش ها و ارتقا امنیت اطلاعات در مراکز دولتی به وقوع پیوست که در ادامه برخی از این نتایج را به اشتراک می گذاریم:

مزایای مجازی سازی در مراکز دولتی و اداری :

پرسنل شاغل در مراکز دولتی و اداری به خوبی می دانند که امکان استفاده از برخی امکانات کامپیوتر های شخصی در محیط وجود ندارد و به عنوان مثال می توان به عدم امکان استفاده از فلش مموری و تجهیزات ذخیره سازی اینترنال و اکسترنال اشاره کرد. با این وجود بسیاری از مراکز دولتی و اداری همچنان به خریداری کامپیوتر‌های شخصی پر مصرف و پر هزینه از نظر سرویس و بهینه سازی اصرار دارند. با توجه به روی کار آمدن زیرو کلاینت و فناوری مجازی سازی که مزایای فراوانی برای مراکز دولتی و اداری دارد، می‌توان در زمان و هزینه صرفه جویی بسیار خوبی انجام داد.

زیروکلاینت w100

پیاده سازی مجازی سازی و بهره گیری از زیرو کلاینت به صورت دقیق   همان چیزی است که مراکز دولتی و اداری به آن نیاز دارند و خطری از نظر امنیت داده ها و حریم خصوصی، پرسنل آنها را تهدید نمی کند. از سوی دیگر میزان آسیب پذیری داده ها به دلیل عدم ارتباط مستقیم با سرور به شدت کاهش یافته و عملکرد قابل توجهی توسط زیرو کلاینت ها ارائه می شود. به طور کلی تعداد کامپیوتر های شخصی فعال در این مراکز بسیار زیاد بوده و هر کدام از آنها مصرف توان بالایی دارند که تناسبی با عملکرد پردازشی ندارد. با به کارگیری زیرو کلاینت و فناوری مجازی سازی، توان مصرفی به شدت کاهش یافته و لزومی به حضور پرسنل پشت میز کارشان برای دسترسی پیدا کردن به حساب کاربری و انجام امور روزانه وجود ندارد. به این ترتیب میزان بهره وری پرسنل نیز به شدت افزایش یافته و در هر لحظه و در هر مکان امکان انجام امور اداری وجود دارد.

خرید زیرو کلاینت یونیوو

مشاوره رایگان و پاسخگویی به سوالات شما

شرکت بهین تکنولوژی ارائه دهنده آخرین آپدیت های نرم‌افزاری و Firmware شرکت ترادیچی

جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با زیروکلاینت و زیرساخت موردنیاز آن، همچنین دریافت آخرین ورژن Firmware  شرکت ترادیچی با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

مقالات مرتبط با مجازی سازی