

فهرست مطالب
درباره مجازیسازی و راهکارهای آن بیشتر بدانید
مزایای مجازی سازی در بیمارستان و مراکز بهداشتی:
کادر درمان فعال در بیمارستان و مراکز بهداشتی در این حوزه، به دلیل برخورد مستقیم با بیماران کرونایی، بیش از پیش به مجازی سازی و کنترل امور از راه دور نیاز دارند. از سوی دیگر امکان دسترسی کادر درمان و آموزش به صورت متمرکز به کامپیوتر شخصی دشوار بوده و آنها باید در لحظه به کامپیوتر شخصی خود جهت بررسی اوضاع دسترسی پیدا کنند. بهترین راهکار در این زمینه، به کارگیری مجازی سازی در بیمارستان و مراکز آموزشی بوده تا کادر درمان بتوانند محدودیت ها و موانع موجود را از پیش روی بردارد.
چالش هایی که با آنها مواجه هستیم

تعداد زیاد پرسنل و پزشکان متخصص در بیمارستان و مراکز بهداشتی، مشکلات فراوانی را برای تامین شبکه مناسب و همچنین سرویس دهی به تعداد بالای کامپیوتر های شخصی به وجود آورده است. از سوی دیگر کادر درمان فقط در شرایطی به محیط کار خود برای بررسی وضعیت بیماران و انجام امور تحقیقاتی دسترسی خواهند داشت که در اتاق اختصاصی خود مستقر شوند. از این رو امکان دسترسی آنها در هر زمان و در هر مکان به کامپیوتر وجود ندارد و این یکی از مهم ترین چالش ها به شمار می رود. از سوی دیگر احتمال افزایش ناگهانی پرسنل یا بیماران به دلیل شیوع پیک جدید ویروس کرونا می تواند مشکلات فراوانی را برای تخصیص بودجه خریداری تجهیزات جدید و همچنین راه اندازی آنها توسط تیم فناوری اطلاعات به وجود آورد.
- توسعه: توسعه زیر ساخت های بیمارستان و مراکز بهداشتی با نیاز های پویای پرسنل، پزشکان و دانشجویان
- اختلال در واحد IT: تخلیه دانشکده از پشتیبانی سیستم های آزمایشگاهی بدون اختلال در واحد فناوری اطلاعات
- افزایش تعداد کاربر: افزایش ناگهانی بیماران و پرسنل کادر درمان به دلیل شیوع ویروس کرونا
- فاصله جغرافیایی: پشتیبانی از یک بیمارستان با چند بخش یا دانشکده مختلف
- انعطاف پذیری: تغییر سریع بخش های بیمارستان و مراکز بهداشتی در شرایط اورژانسی
- دسترسی: دسترسی همه پرسنل، پزشکان و دانشجویان در هر مکان و در هر زمان به آزمایشگاه ها و منابع بیمارستان و مراکز بهداشتی
- سهولت و صرفه جویی: ساده کردن ITS و کاهش هزینه های عملیاتی
- عدم وابستگی: به حداکثر رساندن تجربه کاربر، صرف نظر از عملکرد شبکه
راهکارهای پیشنهادی

چالش های بیمارستان و مراکز بهداشتی تفاوت چندانی با دانشگاه و مراکز آموزشی ندارد و به طور معمول پروسه های مشترکی در هر دو موقعیت شکل می گیرد. از این رو برطرف سازی چالش ها و ارائه راهکار نیز برای آنها شرایط مشابهی دارد. با توجه به اینکه تجهیز بیمارستان و مراکز بهداشتی، هزینه بسیار زیادی را در بر دارد، صرفه جویی در هزینه ها و کاهش پیچیدگی در ارائه سرویس توسط واحد فناوری اطلاعات به عنوان مهم ترین چالش شناخته می شود. در ادامه برخی از راهکار های موجود را با بهره گیری از زیرو کلاینت های مبتنی بر فناوری Teradici PCoIP به اشتراک می گذاریم.
نتایج به دست آمده


مشاوره رایگان و پاسخگویی به سوالات شما
شرکت بهین تکنولوژی ارائه دهنده آخرین آپدیت های نرمافزاری و Firmware شرکت ترادیچی
جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با زیروکلاینت و زیرساخت موردنیاز آن، همچنین دریافت آخرین ورژن Firmware شرکت ترادیچی با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.
دسترسی آسان به حساب کاربری روی کامپیوتر شخصی در نقاط مختلف بیمارستان، به هیچ وجه از نظر امنیتی و حفظ حریم خصوصی توصیه نمی شود، اما به کارگیری زیرو کلاینت و مجازی سازی می تواند شما را بدون استرس از جهت در خطر ماندن اطلاعات شخصی، به حساب کاربری متصل کند. در حقیقت زیرو کلاینت ها به دلیل عدم برخورداری از فضای ذخیره سازی مستقل و عملکرد تحت شبکه، در نقش یک واسطه بین سرور و فضای ذخیره سازی موجود روی آن عمل کرده و هیچ داده ای به صورت مستقیم روی زیرو کلاینت ذخیره نمی شود. مصرف توان بسیار بهینه، عملکرد قابل قبول، بدون نویز و اشغال فضای بسیار کم از جمله مزایای زیرو کلاینت در فرآیند پیاده سازی مجازی سازی در بیمارستان و مراکز آموزشی وابسته به آن به شمار می روند.
تجهیز بیمارستان ، مراکز بهداشتی و درمانی با زیروکلاینت یونیوو UZ-100 (w100)
مقالات مرتبط با مجازی سازی
چگونه زیروکلاینت می تواند به افزایش امنیت داده ها در ادارات کمک کند؟
دادهها با ارزشترین منابع جهان هستند و بهمنظور محافظت از همه این دادهها، بازار امنیت
-
مزایای استفاده از تکنولوژی PCoIP در زیرو کلاینت ها
3 مرداد 1401 -
کاربرد 2600 زیرو کلاینت در بیمارستان کودکان سیاتل
21 خرداد 1401 -
روشهای Render نمودن در مجازی سازی دسکتاپ
12 بهمن 1398