حسگرهای حرکتی به چه کار ما می آیند؟

حسگرهای حرکتی به چه کار ما می آیند؟
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

 دستگاه های جدید با حسگرهای مختلفشان خیلی از کارهای روزانه ما را ساده تر کرده اند از جمله این حسگر ها می توان به ژیروسکوپ، قطب نما و شتاب سنج اشاره کرد. شتاب سنج ها در محصولات الکترونیکی جهت دستگاه را مشخص می کنند. با چرخاندن دستگاه، ژیروسکوپ یا ژیرو یک بعد دیگر به اطلاعاتی که شتاب سنج ارائه می دهد اضافه می کند. شتاب سنج، شتاب خطی حرکت و ژیروسکوپ سرعت چرخش زاویه ای  را ارزیابی می کنند. حسگر شتاب سنج ابزاری است که اجازه می دهد دستگاه جهت قرار گیری را تشخیص داده و محتوا را بر اساس همان جهت برای کاربر به نمایش در آورد.
   

 
 برای مثال هنگامی که شما تبلت تان را به یک طرف می چرخانید و به صورت طولی آن را در دست می گیرید، مرورگرها به صورت خودکار می چرخند و در حالت Landscape قرار می گیرند و در نتیجه فضای عریض تری برای وب گردی در اختیارتان قرار می گیرد
 .  

 
 هنگام پخش ویدیو هم چنین تاثیر مشابهی می تواند به یاری تان بیاید. هنگامی که تبلت را به سمت طول آن می چرخانیم، ویدیو به صورت تمام صفحه پخش شده و نمای بهتری ارائه می دهد. و همه این اتفاقات به دلیل حضور حسگر شتاب سنج است. تاثیر این حسگر را بیش از همه در بازی هایی که به جهت حساس هستند می توانیم ببینیم.
   

 
 قطب نما و شتاب سنج که در تبلت های امروزی تعبیه می‌شوند، می‌توانند مکان دستگاه را در هر نقطه‌ای از کره زمین و جهت‌گیری آن را نسبت به قطب شمال نشان دهند.
 این حسگرها حرکت به سمت بالا یا پایین و جلو یا عقب را هم حس می‌کنند ولی ژیروسکوپ امکان دیگری به کاربر می دهد.
 شتاب‌سنج تعیین می‌کند که تبلت در کدام جهت در سه بعد حرکت کرده، اما نمی‌تواند تشخیص دهد که حول محور خود در کدام جهت چرخیده است. در واقع حسگر ژیروسکوپ می‌تواند تکان‌ها و ارتفاع تبلت‌ها را تشخیص دهد و از این رو در بازی‌هایی مانند شبیه‌سازی پرواز با هواپیما  با تکان‌ها و جهت‌های واقعی حس حقیقی یک خلبان به کاربران القا می‌شود.  

 

 .
  
  
  

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.